هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود

امتحانات حضوری دبستان‌های استان تهران لغو شد

امتحانات حضوری دبستان‌های استان تهران لغو شد مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفته است ارزشیابی نهایی حضوری برای دانش‌آموزان دبستان منتفی است و نمره آنها بر اساس عملکرد کلاسی و تأیید مدیر مدرسه تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 13
کد خبر: ۳۰۸۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف بهارلو بعد از ظهر چهارشنبه گفت: ارزشیابی نهایی به طور کامل غیرحضوری انجام می‌شود. معلم با در نظر گرفتن فعالیت‌های مستمر دانش‌آموز در کلاس، بدون برگزاری آزمون، نمره نهایی را تعیین می‌کند و پس از تأیید مدیر مدرسه، این نمره به عنوان نمره پایانی لحاظ خواهد شد.

آقای بهارلو افزود: برای پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم، کارگروه تخصصی متشکل از کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و شهر تهران، روز شنبه (هفته جاری) تشکیل جلسه می‌دهد و تصمیم نهایی در مورد نحوه ارزشیابی این پایه‌ها متعاقباً اعلام می‌شود.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، پایه‌های یازدهم و دوازدهم مشمول امتحانات نهایی کشوری هستند و نحوه برگزاری این امتحانات توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری اطلاع‌رسانی خواهد شد.

آقای بهارلو همچنین خاطرنشان کرد که با استعلام از شورای تأمین استان، «هیچگونه مشکل امنیتی برای برگزاری احتمالی امتحانات حضوری وجود ندارد» و آموزش و پرورش در صورت جمع‌بندی کارگروه، مجاز به برگزاری حضوری آزمون برخی پایه‌هاست.

او تأکید کرد: اولویت آموزش و پرورش رفع بلاتکلیفی دانش‌آموزان و خانواده‌هاست و هر تصمیمی که گرفته شود با شفافیت کامل اعلام خواهد شد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار